Varianta pe care v-o propunem spre download este cea completa din punct de vedere functional dar care are ca restrictie numarul de operatii care se pot efectua (5 la numar). Odata cu depasirea acestui numar programul intra Ón mod DEMO dar poate fi reactivat prin obtinerea unei chei de la unul din distribuitorii nostri. Daca sunteti deja posesorul unei chei HASP atunci puteti face upgrade .

ATENTIE:
Pentru a evita un download lung si plictisitor va recomandam ca inainte sa verificati daca ultima versiune WinMENTOR contine modificari care va intereseaza.

Download WinMENTOR


Pentru cei care utilizeaza Windows`98, WinMENTOR nu are inglobat in el modulul "Satelit". Pentru a utiliza modulul "Satelit" va trebui sa lansati executabilul Satelit.exe, aflat tot in directorul WinMENT. Pentru download Winmentor pentru Windows`98 descarcati kitul de pe ftp2.winmentor.ro. Aceste precizari sunt valabile NUMAI pana la versiunea 590.1 inclusiv
Pentru modificarile din versiunile anterioare va rugam consultati arhiva WinMENTOR. Kit-urile de instalare de la versiunile mai vechi le gasiti pe ftp-ul WinMENTOR.


Instructiuni de instalare

Dupa ce ati efectuat downloadul extrageti din arhiva winmentor.zip toate fisierele intr-un director. Rulati din acest director install.exe si urmati instructiunile de pe ecran.

Pentu a reduce timpii de download pentru aceasta versiune va punem la dispozitie si urmatoarele locatii:
ftp.winmentor.ro
ftp2.winmentor.ro